KUCHNIA AZJATYCKA HANOI

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 518 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Kuchnia Azjatycka Hanoi. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

30 lis 2022 o 20:30 Pierwszy raz jadłem czerwone Curry zawinięte w folię aluminiową. Podane jak kebab tylko bez bułki. Potrawa bez smaku, pikantnosci (jakby ktoś zapomniał dodać przypraw). Surówka jak papier.
25 lis 2022 o 22:32 Jedzenie jak zwykle pyszne, szkoda tylko że mój deser do mnie nie dotarł!!!
25 lis 2022 o 14:43 Super polecam
20 lis 2022 o 21:58 Jedzenie mogło być lepsze. Żadnego kompletu pałeczek (z 3 zamówionych) nie dostaliśmy
15 lis 2022 o 22:48 Miały być sztućce, nie było Miała być cola, była pepsi Dania smaczne
21 paź 2022 o 16:57 Trochę długi czas oczekiwania, tym bardziej że jest informacja max do 60 min, po odebraniu zamówienia przez restaurację poprzez pyszne.pl komunikat zwrotny informuje o 90 min dostawy. Jeżeli chodzi o jedzenie to gorąco polecam. Przepyszne
10 paź 2022 o 21:01 Jedzenie średnio smaczne. Jadłam lepsze. Zamówiłam kurczaka w cieście z sezamem i dostałam bez sezamu
9 paź 2022 o 12:03 Jeśli ktoś kiedykolwiek próbował prawdziwego chińskiego jedzenia ten wie ze to nie ma z nim nic wspólnego ! Totalna porażka - pomarańczowy sztuczny kolor sosów świadczy o zwykłej chemii dodawanej do potraw - nie wiem skąd te pozytywne opinie
5 paź 2022 o 22:06 wspaniałe smaki z dowozem. Przyjechało ciepłe i smaczne
25 wrz 2022 o 21:44 Szybko i smacznie.Polecam
31 sie 2022 o 17:53 Zawsze dostarczone pyszne i gorące. Polecam bardzo !
29 sie 2022 o 20:01 Szybciutko, jedzenie mega cieple i przepyszne.